На автошляху Нововолинськ-Іваничі кладуть перший шар асфальту

22.10.2020 / Відео, Новини

Роботи з капітального ремонту автошляху Нововолинськ-Іваничі продовжуються. Влаштовують перший шар асфальтного покриття.

Незабаром закінчиться ремонт перших 7 кілометрів доріг, – повідомив на своїй фейсбук-сторінці кандидат на міського голову Нововолинська Борис Карпус.

“На ремонтні роботи буде витрачено 25 мільйонів гривень. В цьому році бачимо можливість закінчити всі роботи на частині до повороту на Благодатне. Ця дорога слугуватиме й мешканцям селища та села Грибовиця – майбутнім мешканцям територіальної громади Нововолинська. А уже в наступному році необхідно закінчити роботи вже до Іванич”, – йдеться в повідомленні.

З ремонтом цієї автомагістралі основні автошляхи навколо міста будуть оновлені.

Як зазначає Карпус, р аніше за сприяння команди Ігоря Гузя  було виділено кошти з державного бюджету на автошляхи Нововолинськ – Володимир-Волинський та Нововолинськ – р.Західний Буг (до моста). На цих автошляхах був проведений якісний капітальний ремонт.

“Саме капітальні ремонти доріг потрібно проводити в місті, адже щорічний “ямковий” ремонт дорогий та неефективний. Місту потрібні зміни!”, – наголосив кандилат у мери.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*