На 15-му мікрорайоні Нововолинська за 30 років бачу тільки одну розруху, – місцевий активіст

Як ви гадаєте, для чого люди обирають народного депутата від округу? Напевно, 97% українців відповість, що для того, аби він приймав закони у Верховній Раді…

Однак, активіст з Нововолинська Микола Лукашука переконаний, що це не так, – пише Нововолинський інформаційний портал.

“Ми голосуємо не для того, щоб вони протирали свої штани у кріслах. Ми голосуємо за те, що вони, депутати, вирішували господарські питання округу, відстоювали інтереси людей, які їх вибрали, щоб знали проблеми свого краю”, – каже нововолинець у відео, опублікованому на його сторінці у соцмережі.

Підняти це питання, зізнається Микола Лукашук, його змусили закидити активних фб-коментаторів, вороже налаштованих до народного депутата Ігоря Гузя, мовляв, нема чого хизуватися дорогами, спортмайданчиками і т.д.

“Коли народний депутат каже, що контролює питання ремонту дороги Нововолинськ-Іваничі, залучивши на це 25 млн грн з держбюджету, і ще протягом місяця планує залучити таку ж суму; або залучив мільйон 700 тисяч гривень на ремонт басейну дитячого садочка №9; чи залучив мільйон 200 тис грн на заміну пластикових вікон у садочку №3; залучив кошти благодійного фонду “Тільки разом” на розбудову спортивного комплексу біля школи №1 і т.д. Це приклад роботи депутата тільки по Нововолинську. А округ Ігоря Гузя великий й ініціативи його там не менші”, – каже нововолинський активіст та звертає увагу, що саме робота нардепа полягає у вирішенні господарчих проблем округу, залученні для цього додаткових коштів, а не тільки тих, що закладені у дербюджеті. А це багато вартує.

Адже для Нововолинська протилежним цьому приклад є багаторічний незмінний міський голова. Якого, до слова, теж обирають, а от толку…

“Я проживаю у 15-му мікрорайоні Нововолинська, де за 30 років бачу тільки одну розруху. Подивіться на дороги, дитсадки, стадіони біля школи, прибудинкові території. Вода з крану, відсутність гарячої води – це все не може влаштовувати”, – каже на завершення Микола Лукашук та просить подумати про це й інших мешканців Нововолинська, які хочуть таки жити у кращому місті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*