Митрополит Онуфрій відвідав Любомльський район (фоторепортаж)

12.05.2016 / Новини

Глава Української православної церкви Московського патріархату Блаженніший митрополит Онуфрій відвідав Олександро-Невський жіночий монастир села Городнє Любомльського району.

11 травня у співслужінні архієреїв і місцевого духовенства він звершив Божественну літургію в обителі.

Біля воріт монастиря Онуфрія зустрічали митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, митрополит Рівненський і Острозький Варфоломій, ігуменя Михаїла з сестрами обителі, вихованці недільної школи, що діє при монастирі.

Під час літургії Онуфрій звернувся до пастви зі словом проповіді.

Після одпусту він привітав насельниць та парафіян монастиря з Пасхальними святами, а також вручив благодійникам обителі нагороди Української Православної Церкви Московського патріархату.

На завершення Онуфрій окропив усіх присутніх святою водою.

Нагадаємо, цими днями Глава Української православної церкви Московського патріархату очолив урочисті богослужіння з нагоди 20-річчя Володимир-Волинської єпархії.

Джерело

3 Коментарів Митрополит Онуфрій відвідав Любомльський район (фоторепортаж)

  1. ЩО за Путіна молився то не дивно,бо він путінський слуга,єпископ Російської Православної Церкви,…….а от ,що там робила така велика кількість місцевого волинського,любомльського населення?і за кого вони молилися?

  2. Як на мене- це велика подія , що предстоятель найбільшої конфесії в Україні якого поважають лідери світового православія за те що він є в першу чегу пастирем а не політиком в рясі, відвідав нашу Любомльщину. Атмосфера на службі була просто Божественна,спів монашого хору неймовірним а проповідь Предстоятеля повчальна і близька для кожної християнської душі. Ніхто за путіна там не молився. А Віктору холілосяб нагадати ,що багато наших парафіян УПЦ захищає нашу державу на Сході, деякі з них вже нажаль поклали голови за рідний край, тому хотілося- б попрохати Вас поважати народ України і не розпалювати ворожнечі на релігійному підгрунті. Це моя думка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*