Наряди поліцейських на “Ягодині” застерегли від «регулювання» черг за гроші (ФОТО)

01.03.2017 / Новини

Волинські поліцейські разом з офіцерами управління внутрішньої безпеки в області проінспектували наряди поліцейських, які забезпечують публічну безпеку та правопорядок на територіях, прилеглих до митних постів «Ягодин» та «Устилуг».

Про це повідомили у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

 Під час рейду вони також провели профілактичні бесіди з поліцейськими та додатково роз’яснили їм відповідальність у випадку порушення вимог антикорупційного законодавства.
 Мобільна група головного перевірили роботу особового складу Володимир-Волинського відділення, Нововолинського відділу поліції та управління «КОРД», задіяних для забезпечення правопорядку на прилеглій території до митних постів.

«Кожен поліцейський повинен чітко усвідомлювати недопустимість використання, наданих йому службових повноважень, з метою одержання неправомірної вигоди. Реагування керівництва волинської поліції на корупційні правопорушення співробітників буде невідкладне й рішуче. Антикорупційне законодавство передбачає у випадку корупційного правопорушення не тільки цивільно-правову, чи дисциплінарну відповідальність, а й кримінальну», – наголосила заступник начальника ГУНП в області Наталія Пасічник.

Профілактичні антикорупційні рейди в поліції планують проводити систематично. Правоохоронці просять громадян, яким відомо факти одержання поліцейськими неправомірної вигоди або спонукання громадян до надання неправомірної вигоди повідомляти за номерами телефонів довіри:

74-21-20 в ГУНП у Волинській області
74-23-65 в управління внутрішньої безпеки у Волинській області

8 Коментарів Наряди поліцейських на “Ягодині” застерегли від «регулювання» черг за гроші (ФОТО)

  1. Для чого цю показуху робити що вони ніби боряться з корупцією?За всю незалежність України хто тільки на митницю Ягодин не приїжав ніби боротися,по всіх центральних каналах показували.На другий день те саме,лівак як їхав за гроші так і їде,що при погранцах,так і при новій поліції. Хто бажає дійсно боротися з корупцією хай приїдуть на нічну зміну “руского” побачать що тут робиться.

  2. Такси стануть більші, щей мусорам на лапу… Лукашенка нам треба в президенти, а не шоколодного алкаша…

  3. Тож поліція і бире …у кожного хто їздить до польші часто, купа прикладів …та кожен може підїхати до поліціі і дати їм пару кобзарів і поїде далі …ті перевірки то якийсь око замилюючий процес …оден одного обманюемо , призидент брихун і людей брихати учить… аж страшно вже жити ….

    Чого ж нам обманювати самих сибе…чи то така політика у пана гройсмана .. чи журналісти пишуть брехню за гроші …тоже в долі тих хто бере . Давайте ж реально дивитися на речі , поліція нова то якийсь зброд пастухів , неможуть нічого зробити , безпомощні …їх ставлять на ягодин , вони стоять як ті стовби біля дороги і тільки мішають їхати …повний непрофісіоналізм ..питання для чого ця стаття кому вона адресована , хто їх провіряв , такі ж самі …. та шо ж ви нас дурнями робите…жах …

    • Visitor of our website____ Микола___.
      Your address is unrealistic. You are a spammer.
      Your comments will be automatically deleted in next posts

      • Самі ви спамери ….правда очі ріже…..

        Поки ви дуритимите людей такими статями …заказуха повна …

        • Це матеріал Сектору комунікації ГУНП у Волинській області. З питань “заказухи” звертайтесь туди. Вчіться розрізняти тексти журналістів сайту із репостами з інших видань.

          Вказуйте реальні дані, щоб система сайту не сприймала вас час від часу спамером.

  4. Так склалося що мені для транзиту лишилось 3-год,черга була виїзд з БНК (це метрів 150-200),підійшов, попросив, відповідь шокувала…. 500гр!!!!! Хабарникі… Це нова поліція? Менти смердючі… Всіх на ДЕТЕКТОР…. Даю 100% що не один не пройде перевірку!!!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*