Минулого тижня на Волині трапилося понад 30 пожеж

05.03.2018 / Новини

Рятувальники області ліквідували 33 загоряння, що трапилися на території області.

З 26-го лютого по 4-те березня підрозділи служби «101» Управління ДСНС у Волинській області ліквідували 33 пожежі, а також 9 разів залучались до проведення аварійно-рятувальних робіт, повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Вогнеборці Управління ДСНС України у Волинській області ще раз закликають громадян дотримуватися вимог пожежної безпеки у побуті, бути пильними при використанні відкритого вогню, не курити у ліжку та пильнувати за родичами та сусідами, які мають звичку курити у ліжку.

“Крім того, слідкуйте за протипожежним станом приладів опалення, електрообігрівачів, дотримуйтеся правил безпеки під час користування ними. Печі, димарі слід своєчасно очищати від сажі, а у разі появи тріщин, необхідно терміново їх замуровувати. Щоб уникнути загоряння від теплового впливу, не перегрівайте надмірно опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші спалимі речі.Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно”, – йдеться у повідомленні ДСНСівців.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*