Микола Юнак отримав 14 253 гектари лісу за фінансування політсили Януковича, – ЗМІ

21.09.2020 / Новини

Микола Юнак з 20 років у бізнесі, тому всі його плюcи і мінуси знає не з чужих уст,- пише «Під прицілом».

Кажуть, що, очоливши Нововолинську фабрику «БРВ-Україна», вирішив перехитрити навіть польських партнерів. Але західні інвестори та засновники фірми виявилися пильнішими: провели аудит, перевірили, знайшли зловживання посадою директора у власних інтересах, значну розтрату коштів і звільнили Миколу Петровича з підприємства.

А в 2014, відчуваючи економічну кризу, що на той час поглинала фактично весь український бізнес, Микола Петрович поспішив вийти, чи, як стверджують обізнані люди, втекти зі складу засновників і «Гербор-Холдінг», забравши мільйонну компенсацію. Кошти Микола Юнак залучив у розвиток власного бізнесу: фірми «Захід Трейд» та Юнком-Трейд», зайнявся сільським господарством на землях Володимир-Волинського та Любомльського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Микола Юнак не здатен працювати в команді, поваги в місті не має”

Місцеві розповідають і про членство у Партії регіонів та постійне фінансування політсили Януковича, що й допомогло Миколі Юнаку отримати в оренду на 25 років 14 253 гектари лісу. Сьогодні він засновник лісового товариства «Ішів», найбільший в області орендар лісів. Варто додати, що ці мисливські угіддя впираються в кордон з Польщею…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*