Молода поетка з Любомля презентувала творчу збірку (ФОТО)

20.02.2020 / Новини

У Любомльській публічній бібліотеці 19 лютого відбулася презентація першої збірки Тетяни Мартинюк – «Carpe diem».

Про це йдеться на сайті книгозбірні.

Цікава зустріч із молодою й талановитою поеткою, яка народилась і зростала в Любомлі, пройшла в дуже творчій атмосфері. Ім’я авторки оригінальної збірки поетичних і прозових текстів під назвою «Carpe diem», яка побачила світ 2019 року – Тетяна Мартинюк.

Нещодавно вона отримала диплом магістра філології Волинського СНУ ім. Лесі Українки, літературною творчістю займається зі шкільних років. Зараз живе у Луцьку. А першу власну книгу Таня прибула презентувати на своїй малій батьківщині – в Любомльській публічній бібліотеці.


Послухати сучасну лірику в авторському виконанні, долучитися до живого спілкування, обмінятися приємними емоціями та придбати нову книгу з автографом – це все було близьким і доступним завдяки організаційним старанням бібліотеки та її друзів.

Таня Мартинюк із задоволенням відповідала на численні запитання аудиторії щодо творчості в широкому розумінні та виданої збірочки зокрема. Серед гостей-слухачів були журналісти, бібліотекарі, вчителі-словесники, учні середніх та старших класів, працівники міських установ та організацій.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*