Молода любомльчанка потребує допомоги у боротьбі з рідкісною хворобою

28.10.2019 / Новини

Віті Макарук 23 роки, а її синочкові Артемку – лише два, цієї весни лікарі виявили в неї пухлину в міжлегеневій частині грудної клітки.

Мама Віти, Людмила Карпюк, змушена знову звернутися до тих, хто має змогу допомогти фінансово, адже придбати препарати для лікування за власні кошти їхня сім’я не в змозі, та просить молитися за здоров’я доньки.

«Наша сім’я знову змушена звертатися до усіх не байдужих людей за допомогою. У моєї дочки лікарі діагностували дуже рідкісну хворобу – нейроенокринна пухлина, карцинома. Боротьба триває з січня 2019 року».

11 жовтня зробили повторну КТ всього організму в місті Ковель. На превеликий жаль результат не втішний – динаміка відсутня. Тобто пухлина біля серця і метастази в легенях на місці, без змін. Тішить трохи одне, що пухлина не росте і метастази не розпоширюються. До того ж зламаний один хребець,потрібно постійно лежати. Через це постійна задишка і сильно болить спина. Призначили знову лікування на три місяці і 11 січня 2020 року повторну КТ, – пише Район Любомль.

«На один місяць ін’єкція «Соматулін» 33 тисячі гривень за один укол. Один укол для костей «Іксджева» 11200 гривень за один, таблетки «Афінітор» майже 28 тисяч гривень за упаковку.

Самі ми таке дороге лікування оплатити не в змозі. Хоча Вікторії дуже тяжко рухатися через велику вагу, яка не знижується, спина дуже болить, задишка, але тримається вона оптимістично. Ми молимося і дуже віримо, що з часом все минеться, Віта буде здоровою і зможе взяти на руки синочка Артема. Чоловік Віти надалі знаходиться в АТО.»

Родина Віти щиро вдячна усім за підтримку, розуміння і допомогу.

Всі разом ми зможемо допомогти врятувати жінку, пам’ятайте, що добро вертається добром.

Кошти можна переказати за реквізитами: 5168 7555 2239 0679 ПриватБанк (Отримувач – Карпюк Людмила Федорівна). Телефон для контактів 096-2258785.

 

 

 

 

Щасливі мололята Віта й Олег Макаруки в день одруження

Щасливі мололята Віта й Олег Макаруки в день одруження

 

Віта з синочком до хвороби

Віта з синочком до хвороби

1 Коментар Молода любомльчанка потребує допомоги у боротьбі з рідкісною хворобою

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*