«Молодь треба вчити тому, що не розповідають у школі», – Олена Омелюх

Володимир-Волинський через 10 років – з молодіжними центром, зі свідомою, культурною та освіченою  молоддю. Саме таким бачить Княже місто співзасновниця «CreativeStudio» Олена Омелюх. Про це вона розповіла під час презентації громадської платформи «Новий Володимир».

Пані Олена разом із однодумцями створили громадську організацію «CreativeStudio», яка займається активним дозвіллям молоді віком від 18 років.

«Ми проводимо тренінги, майстер-класи, семінари, різного роду навчання, ми займаємося фестивалями, конкурсами, усім чого потребує душа…Хочемо, щоб молодь була свідома, мудра, вихована, цілеспрямована.Для цього у новому Володимирі я бачу молодіжний центр, який буде співпрацювати з новою владою, хоча я не хочу жалітися і на теперішню. Ми з ними теж знайшли спільну мову», – розповіла вона.

Проте, на її думку, молодіжна платформа має існувати не з ініціативи громадськості, а з міської влади.

«Така молодіжна платформа має бути закладена містом, щоб молодь знала про місце, де їй можуть допомогти – направити на курси спікерів, етикету, зрештою навчитися тих елементарних речей, про які не розказують у школі», – наголосила Олена Омелюх.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*