«Моє завдання у найближчій перспективі, щоб на Волинь зайшли інвестиції з Литви», – Ігор Гузь

13.09.2020 / Відео, Новини

«Форум волинян-прихильників політичної сили «За майбутнє» задекларував, що наша команда може брати відповідальність за розвиток регіону. І це не пафосні слова».

Таку думку висловив народний депутат Ігор Гузь в ефірі телеканалу «Аверс», де він із колегами-парламентарями – Іриною Констанкевич та Вячеславом Рубльовим говорили про успішне майбутнє громад і нових місцевих лідерів.

На запитання вечудочго ефіру, що, на думку Ігоря Гузя, є економічний прагматизм для команди «За майбутнє», нардеп відповів:

«Люди останні роки розуміють, що політичні гасла, вони насправді не вирішують ключові питання. А вирішують їх податки, які зростають, а зростають вони тоді, коли надходять додаткові інвестиції, і коли створюються робочі місця. І це завдання для нас – політиків, владців, щоб цей інвестор знайшовся і прийшов до нас на Волинь. Тому для мене першочергово, економічний прагматизм – це менше політики».

Зі слів нардепа, дотепер громади вчилися ефективно використовувати кошти, а тепер уже час змінити мислення і йти до того, щоб їх максимально залучати в ОТГ.

«Спілкуючись із головами ОТГ у себе в окрузі, я їм кажу: друзі, цього мало, це вже той етап, який ми пройшли – ефективно використовувати кошти. Сьогодні завдання і критерій для кожного голови ОТГ – це скільки ти залучив інвестицій, щоб була сплата податків, робочі місця.

Тому дуже хотілося б, щоб і критерієм для нашої команди «За майбутнє» на Волині було те, щоб ми теж спільними зусиллями залучали інвесторів і кожен у своєму напрямку.

Наприклад, я керівник групи дружби України з Литвою. Я хочу так попрацювати з литовцями, щоб от минув рік нашої співпраці й литовські інвестиції зайшли. І не важливо, будуть вони в Горохові, Маневичах чи Нововолинську, але головне, щоб ці інвестиції зайшли на Волинь», – зауважив парламентар.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*