Міжфракційна «дружба» в парламенті: нардеп Гузь розповів, як працюється з депутатами різних фракцій

28.01.2020 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь розповів про досвід роботи у Верховній Раді попередні 5 років та як працюється з депутатами різних фракцій нинішнього скликання. 

«З огляду на досвід попередніх 5 років роботи у Верховній Раді, у нинішньому скликанні працюється менш комфортно. Чому? От, навіть це відчутно з того, як розсадили в парламенті народних депутатів: всі місця біля трибуни мають «слуги народу», а на віддалі – фракції, які не належать до монобільшості. Зокрема, і наша депутатська група «За майбутнє».

Про це в ефірі «12 каналу» розповів народний депутат Ігор Гузь.

«Уже майже пів року працює парламент, і ми бачимо, як на мене, на жаль, не зовсім дружнє ставлення депутатів від СН до інших фракцій. При чому до всіх депутатських груп і фракцій. Це проявляється в ігноруванні іншої позиції. Наприклад, поставити у порядок денний законопроект – це буде на 95% законопроєкти від «слуг». Внести поправки – те ж саме.

Кожен комітет має математичну більшість від СН. І ми з колегами, маючи досвід, це розуміємо й сприймаємо. Але, очевидно, для об’єднання, більш злагодженої, ефективнішої роботи парламенту, такий розподіл потрібно було б забрати.

У нас виходить так, що більш тісніші стосунки з представниками інших фракції, не монобільшості – «Батьківщиною», Голосом й навіть Солідарністю. І це при тому, що я у минулому скликанні постійно критикував Петра Порошенка. А зараз виходить так, що у нас дуже багато моментів, які нас об’єднують», – розповів депутат.

Детальніше – дивіться у повній версії відео.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*