“Місячник тиші” та благоустрій територій: про що йшлося на сесії Рівненської ОТГ (ФОТО)

03.04.2018 / Новини

Вчора, 2-го квітня, відбулася 32-га сесія Рівненської сільської ради.

На початку засідання депутати обговорили питання щодо проведення “місячника тиші” з 1-го квітня по 15-те червня 2018 року, – йдетьсяна Facebook-сторінці Рівненської ОТГ.

Головний лісничий ДП “Прибузьке ЛГ” Володимир Захарко зазначив, що у цей період забороняється проведення робіт і заходів у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (стрільба, проведення вибухових робіт, санітарних рубок лісу тощо) і просив присутніх довести інформацію до відома всіх жителів громади.

Депутати вирішили в третій декаді квітня провести спільну з лісівниками акцію висадки дерев – єдиний день депутата “Майбутнє лісу в твоїх руках”.

Депутат Юрій Фініковський озвучив депутатський запит щодо вирішення проблеми забезпечення медикаментами ФАПів, депутат Смолярчук В.В. звернувся до сільської ради щодо надання інформації про водойму біля с.Столинські Смоляри.

Обговорювались питання благоустрою кладовищ до Великодніх свят і було вирішено провести чергову нараду при сільському голові за участю виконувачів обов’язків старост та представників КГ “Рівне” з метою врегулювання окремих моментів щодо завершення місячника благоустрою на території Рівненської сільської ради.

Крім того, обранці розглянули питання підготовки та проведення етнографічного фестивалю “Надбужанська писанка”.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*