Місцеві громади Волині можуть виграти 100 тисяч гривень від обласної ради

01.05.2018 / Новини

Волинська обласна рада оголосила обласний конкурс проектів місцевих ініціатив, розроблених органами самоорганізації населення, громадськими організаціями, благодійними фондами, ініціативними групами, сільськими, селищними, міськими радами, радами об’єднаних територіальних громад Волинської області (далі – Конкурсанти).

Про це інформує Район.Стара Вижівка.

Мета конкурсу – підтримка місцевих ініціатив та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проектів.

Конкурс проводитиметься за такими напрямами:

облаштування вулиць, територій та зон відпочинку (озеленення та освітлення території, укладання та ремонт асфальтного та інших видів покриття, облаштування тротуарів, встановлення обмежувачів руху транспорту, парканів, контейнерних площадок, впорядкування кладовищ тощо);

організація дозвілля та спорту (облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля, облаштування відкритих спортивних майданчиків та стадіонів, ремонт та оснащення спортивних залів, у тому числі придбання спортивного інвентаря та спортивної форми тощо);

поліпшення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах;

впровадження енергозберігаючих технологій;

поліпшення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ тощо).

Заявки для участі у конкурсі проектів подаються з 27.04.2018 року до 30.05.2018 (15.00 год.) за адресою: Волинська обласна рада, Київський майдан, 9 (каб. № 321), м. Луцьк, 43027, а також в електронній формі на електронну адресу обласної ради: post@volynrada.gov.ua.

Проекти, подані учасниками, приймаються до розгляду після їх реєстрації виконавчим апаратом обласної ради в установленому порядку. Документи, отримані після зазначеної дати, до участі в конкурсі не допускаються.

До заявок на участь у Конкурсі, Конкурсант долучає Реєстраційну картку проекту місцевих ініціатив, Зміст проекту місцевих ініціатив, та документи, перелік яких визначено у Положенні про обласний конкурс проектів місцевих ініціатив, затвердженого рішенням обласної ради від 04.04.2018 № 19/23.

Граничний розмір витрат на один проект за рахунок коштів обласного бюджету становить 100 тис. грн. Кожен учасник конкурсу при поданні проектної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 10% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проекту.

Реалізація проекту повинна бути завершена до 25 грудня цього року.

Після завершення проекту, Конкурсант подає до обласної ради звіт про реалізацію проекту за формами, визначеними у Положенні про обласний конкурс проектів місцевих ініціатив. Звіт про реалізацію проекту подається до 20 січня року, наступного за роком реалізації проекту.

Контактна особа – Прус Ірина Олексіївна (тел.77-83-32).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*