Місія МВФ приїде в Україну наступного тижня

14.05.2019 / Новини

Оціночна місія Міжнародного валютного фонду приїде в Україну 21 травня аби перевірити виконання попередніх вимог для надання Україні другого траншу в рамках нової кредитної програми stand-by.

Про це заявив перший заступник голови комітету Верховної ради з питань фінансової політики і банківської діяльності Михайло Довбенко. За його словами, місія працюватиме в Україні протягом двох тижнів, – пише сайт 24.

Як пояснила раніше віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе МВФ вимагає від України ідеальної співпраці внутрішніх панівних структур країни. Вона також наголосила, що під час свого візиту до Вашингтона, ніхто з представників Фонду не сказав, що Україна точно не отримає кредит.

Довбенко також зазначив, що цього пленарного тижня Рада має ухвалити законопроект №2413-а, який парламент зобов’язувався ухвалити до кінця березня. Це документ стосується консолідації функцій державного управління на фінансових ринках.

“Вже на цей пленарний четвер стоїть законопроект у прохідній частині. Прохання його не переносити. Наші колеги з міжнародних фінансових інституцій вважають, що є достатньо голосів для підтримки законопроекту”, – сказав він.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*