Міноборони «зриває» терміни добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі

27.10.2017 / Новини

Державне фінансування добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському досі не відкрито, тому забудовник – ТОВ «Вінницька будівельна компанія» працює в борг та ризикує не завершити роботи до середини листопада 2017-го.

Про це пише у листі-проханні до народного депутата Ігоря Гузя міський голова Петро Саганюк. Також він зазначає, що на будівництві тільки 17 робітників, що недостатньо для необхідного темпу добудови, – інформує прес-служба народного обранця.

На підставі цього Ігор Гузь надіслав депутатське звернення до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням посприяти у пришвидшені надходження коштів для оплати будівельних робіт та взяти це питання під особистий контроль.

На завершення житла для військових кабмін передбачив цьогоріч понад 8 мільйонів гривень.
Нагадаємо, забудовник зобов’язувався завершити роботи вже у листопаді. До початку продовження будівельних робіт готовність об’єкта – 80%. Наразі до більшості помешкань у 44-квартирному житловому будинку для військових вже провели комунікації.

До слова, будівництво цього будинку триває вже майже 10 років. На квартири чекають сім’ї військових, а також родини воїнів, загиблих у війні з агресором.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*