Методистка Вишнівської ОТГ представила на вебінарі результати роботи прес-клубу бібліотек Волині

29.09.2019 / Новини

Методистка комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільради взяла участь у онлайн-вебінарі з висвітлення подій локального рівня у засобах масової інформації.

Про це йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

З метою налагодження взаємодії між бібліотеками, громадами та журналістами, висвітлення правдивої та неупередженої інформації, просування реформи місцевого самоврядування в Україні 26-го вересня відбувся онлайн-вебінар «Кращі практики роботи прес-клубів «ПУЛЬС». Рецепти успіху».

Участь в цьому заході взяла методистка комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради Катерина Богомаз, яка представила учасникам вебінару результати роботи прес-клубу бібліотек Волині. Зокрема, розповіла про втрачання актуальності поданої інформації, пов’язаної із віддаленістю населених пунктів, в яких знаходяться бібліотеки.

Також, мала нагоду поділитися досвідом співпраці із журналістом газети «Волинь-нова» Костянтином Гарбарчуком, який допоміг поширити інформацію про перший на Волині «Вишневий фестиваль» (який цьогоріч відбувся 14 липня в с.Вишнів) в засобах масової інформації – як приклад співпраці між громадою та журналістами.

Учасниками вебінару були представники прес-клубів бібліотек із усіх регіонів України, які ділилися досвідом, вивчали кращі практики роботи в даній галузі, налагоджували контакти для майбутньої співпраці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*