Мешканцям Любомльщини вручили грамоти і подяки

13.09.2018 / Новини

Голова Любомльської районної державної адміністрації Олександр Устименко провів нараду з керівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, головами та старостами об’єднаних територіальних громад, сільськими головами.

У вівторок, 11 вересня, розпочав нараду Олександр Валентинович із вручення нагород від Волинської обласної державної адміністрації за особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення у праці, активну громадську позицію та з нагоди 27-ї річниці незалежності України та до Дня підприємця, повідомляє сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Почесною грамотою нагороджено завідуючу відділення по незаразних хворобах тварин Любомльської районної державної лікарні ветеринарної медицини Валентину Литвиненко, підприємця Віктора Козелу.

Подякою – лікаря ортопеда-травматолога травматологічного відділення ТМО Любомльського і Шацького районів Миколу Абрамчука, підприємця Дмитра Шлапу та та голову фермерського господарства «ЮЛКА» Олександра Ляшука.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*