Мешканець Любомля через велосипедистку ледь не в’їхав у стовп

29.06.2016 / Новини

 Невдало завершилася поїздка вулицею Володимирською для одного з жителів Любомля.

Водій був тверезим та цілком адекватним. Про це пише районна газета “Наше життя”.

Причиною ж автопригоди стала жінка на велосипеді, яка з порушенням правил виїхала з другорядної дороги на головну просто перед колесами автомобіля.

Відтак, водій, щоб не збити велосипедистку, змушений був різко гальмувати і маневрувати. Ситуацію ускладнило й те, що біля окраїн проїжджої частини і досі лежить пісок, який у суміші з дрібними камінцями утворює покриття, що за рівнем ковзання мало чим поступається ожеледиці.

Результат інциденту наступний: пом’ятий лівий бік автомобіля, потребує заміни коробка передач, оскільки та, що на автівці, ремонту вже не підлягає, пошкоджене колесо, інші конструктивні елементи. За словами водія, за ремонт доведеться викласти щонайменше 600 доларів.

До речі, горе-велосипедистка, побачивши, що вона накоїла своїм необдуманим маневром, втекла з місця автопригоди, але згодом її розшукали.

Наостанок зауважимо, що це далеко не перший випадок, коли інциденти на дорогах трапляються саме з вини велосипедистів. Чомусь, сідаючи за кермо двоколісного «коника» вони пам’ятають тільки свої права і забувають про елементарні правила дорожнього руху.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*