Мешканець Любомльщини, який збив на смерть дитину, проведе 4 роки у в’язниці

22.11.2016 / Новини

Водій, який збив на смерть дитину, відсидить за ґратами чотири роки.

Про це йдеться в повідомленні  прес-служби прокуратури Волині.

Прокуратура Волинської області відстояла в суді апеляційної інстанції покарання 31-річному жителеві села Куснище Любомльського району, який увечері 24 квітня 2015 року, рухаючись автодорогою Київ–Ковель–Ягодин із Ягодина до Любомля, скоїв наїзд на шестирічного хлопчика. Внаслідок ДТП дитина отримала травми, не сумісні з життям.

Чоловік визнав свою вину та розкаявся у вчиненому.

Вироком Любомльського районного суду 1 серпня 2016 року його визнали винним у порушенні Правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України), та призначили покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Із таким вироком суду засуджений не погодився та оскаржив його у апеляційному порядку.

Проте апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив рішення суду першої інстанції в силі.

2 Коментарів Мешканець Любомльщини, який збив на смерть дитину, проведе 4 роки у в’язниці

  1. А чому ж не карають батиьків, які в момент трагедії сиділи і займалися звичною справою – “заливали люльку”. Не правоохоронці, а козли в погонах!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*