Мельниківських школярів ознайомили з професіями майбутнього (ФОТО)

13.11.2018 / Новини

З 1-го листопада в Державній службі зайнятості стартувала нова платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри “Моя професія”. Вона створена з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі.

Учні 10-го та 11-го класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Мельники відвідали Шацьку районну філію ВОЦЗ з метою проходження профдіагностичного тестування, – йдеться на Facebook-сторінці установи.

Презентацію нової профорієнтаційної платформи старшокласникам представила фахівець з профорієнтації Наталія Романюк. Вона розкрила присутнім можливості тестування, його переваги.

“Ці тести допомагають людині визначити свої здібності й обрати професію, до якої у неї є схильності. Тестування є безкоштовним, а отримані результати допоможуть зорієнтуватись вам у правильному виборі професії”, – сказала вона.

Також було продемонстровано для учнів як практично можна отримати послуги в профорієнтаційному форматі без відвідування центру зайнятості. Усіх охочих було зареєстровано в системі та надано їм доступ до тестування, яке розпочати зможуть уже у найближчий вільний час.

Школярі ознайомились із ситуацією на ринку праці району, навчальними закладами регіону, типами професій та переліком нових професій, які починають з’являтись на ринку праці за вимогою часу, формулою правильного вибору професії “ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА”.

Пожвавив аудиторію присутніх перегляд відеожурналу “Професії майбутнього” та його обговорення.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*