“Машини для тортур в концтаборах”,- нововолинці про дитмайданчик, який хочуть оновити, а не замінити.ФОТО

23.07.2020 / Новини, Статті

У Нововолинську в дворі за адресою вул. Маяковсього, 13, щоб не встановлювати новий дитмайданчик,  знову ремонтуватимуть старий.

Про це в одній з груп у Фейсбуці повідомила Олександра Юхно.

Жінка вважає, що згадані конструкції у такому стані, в якому вже не можуть підлягати ремонту. На її думку, навіть називати це дитячим майданчиком не можна. Її обурює, що не встановлюють нових об’єктів для дітей, адже за це місцеві жителі щомісячно сплачують кошти.

“Подивилася у вікно, побачила, що знімають старі конструкції “дитячого майданчика”. Зраділа! Нарешті у дітей будуть нові каруселі. А мені сказали, що вони підлягають ремонту. Подивіться і скажіть, чи можна це реконструювати і назвати дитячим майданчиком? За що у платіжці щомісячно сплачуємо 153 грн?” – зазначає у дописі Олександра.

У коментарях її підтримали й інші жительки двора. Жінки кажуть, в будинках багато дітей, яким ніде проводити дозвілля. Декому старі конструкції, які хочуть відновити, взагалі нагадують “машини для тортур в концтаборах”.

“Діти вже багато років чекають нормальний майданчик. Це напевно самий необлаштований двір у місті”, – зауважила, зокрема, Світлана Анєнкова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*