Машівці відзначили своє свято

11.09.2018 / Новини

У неділю, 9-го вересня, День села відсвяткували у Машеві. Селян щиро вітали представники влади різних рівнів, духовенства, депутати, гості.

На святкуваннях побували також представники команди народного депутата Ігоря Гузя та Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, які привітали тамтешніх жителів зі святом й вручили пам’ятні подарунки. Зокрема, футбольна команда села Машів отримала новеньку форму.

“Щоразу приємно відвідувати такі заходи, коли збирається мало не вся громада, на святкування приходять цілими сім’ями, родинами, з маленькими дітьми, — коментує керівник районного осередку “УКРОП” Микола Оніщук. — Під час таких заходів люди діляться своїми здобутками і планами. А наше завдання всіляко сприяти їм у розвитку”.

Були також відзнаки від народного депутата Ігоря Гузя. Місцевим підприємцям Вірі Токарській, Наталії Власюк і Миколі Матвійчику їх вручила керівник громадської приймальні нардепа Інна Дідух.

“Для місцевих жителів, куди не заїдь, День села — одне з найулюбленіших свят, адже це можливість бодай на кілька годин відволіктися від домашніх клопотів, поспілкуватися з односельцями, — ділиться враженнями Інна Дідух. — Це важливо, що люди бережуть національні традиції, адже загальновідомо, що село — колиска України. І команда Ігоря Гузя їх в цьому підтримує і докладатиме зусиль, аби наші села розвивалися, міцніли, і з ними міцніла наша держава”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*