Мама вважає, що донька просто їй заздрить: подробиці зґвалтування малолітньої на Іваничівщині. ВІДЕО

06.11.2020 / Відео, Новини

13-річна дівчинка із села Риковичі Іваничівського району, яка згідно з тестом ДНК народила дитину від свого 63-річного вітчима, розповідала матері про зґвалтування, проте жінка не захотіла про це чути.

Усе це сталося в селі Риковичі на Волині. Ґвалтівнику вже оголосили про підозру, зараз він перебуває під вартою, – йдеться у Секретних матеріалах. 

12-річна дівчинка з Волині розповіла мамі, що її ґвалтує 63-річний вітчим. Проте мама сприйняла відвертість доньки за заздрість та бажання зруйнувати мамине щастя. Пройшов рік, і тепер цією сімейною мелодрамою займається голова салищної ради і правоохоронці. Адже сама дівчина завагітніла та народила.

Затриманий Володимир жив зі своєю дружиною Галиною, їхня хата згоріла, відтак сім’ю погорільців прийняла сусідка Марія. Теплий прийом так сподобався Володимиру, що він, крім Галі, взяв ще й її собі в дружини. Сім’я з одним чоловіком на двох жила та й горя не знала, але, подейкують, крала в односельчан.

Апогеєм стало насилля над донькою Марії. Сама ж пані Марія в це не вірить, а тест ДНК вважає неправильним. До того ж божиться, що чекатиме свого судженого, проте вважає, що його не засудять. Каже, доньку зґвалтували в Нововолинську. Тієї ж думки і ще одна жінка Володимира – Галина.

13-річну доньку Марії Ірину разом із новонародженою дитиною помістять у притулок.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*