Майже 40 викликів за тиждень – шацька поліція інформує

16.09.2018 / Новини

За період минулого тижня до Шацького відділення поліції надійшло 38 повідомлень про правопорушення та інші події.

Про це йдеться на сайті шацької поліції у Фейсбуці.

Найпомітніші з них: дорожньо-транспортна пригода біля с. Положево, автопригода на автодорозі неподалік повороту до бази відпочинку «Медик», а також повідомлення про те, що в с. Світязь до приїзду медиків помер чоловік, який перебував на відпочинку.

Крім того, надійшло повідомлення про те, що в смт. Шацьк у вечірній час заявник виявив труп свого друга за місцем його проживання.

Також поліцією було надано допомогу медикам у госпіталізації до медичного закладу жителя с. Пульмо, 1962 року народження, з ознаками білої гарячки, який агресивно себе поводив.

Упродовж тижня зафіксовано факти сімейного насилля в с. Піща, Світязь, Пехи та смт. Шацьк. За фактами конфліктних ситуації зверталися з пункту пропуску «Пулемець» (житель Любомльського району поводив себе неадекватно), та с. Гаївка. Грубих порушень громадського порядку допущено не було.

Працівниками поліції за тиждень складено 35 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення, серед них: 22 – за порушення Правил дорожнього руху (в т.ч. складено 3 постанови на водіїв маршрутного таксі), 10 – за появу в публічних місцях в стані сп’яніння та розпивання алкогольних напоїв, 2 – за торгівлю алкогольними напоями без ліцензії, 1 – за виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення.

Всього ж заходами адміністративного впливу працівниками поліції накладено штрафів на суму 2397 грн., 5 справ про адміністративні правопорушення направлено на розгляд суду.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*