Люди вимагають від нас боротися з корупціонерами, а не контролювати громадські організації, – Ігор Гузь

28.03.2017 / Новини

Волинський нардеп проти того, щоб громадські організації заповнювали декларації.

Народний депутат Ігор Гузь у телефонному коментарі для News One прокоментував ситуацію щодо скандальної правки в е-декларуванні, – інформує прес-служба народного обранця.

«Громадські організації не мають заповнювати декларації, адже не мають державних грошей. Я не підтримав зміни до закону про електронне декларування в контексті включення в перелік декларантів представників антикорупційних організацій. Звичайно, таке зобов’язання не є критичною проблемою для держави, але на мою думку, парламент зробив абсолютно помилковий акцент і цей висновок підтримують наші американські та європейські колеги», – зауважив він.

«Ми не туди йдемо. Не на ті акценти робимо ставку, тому що, люди у нас вимагають іншого – боротися з корупціонерами, а не контролювати громадські організації», – наголосив Ігор Гузь.

Мова йде про закон, відповідно до якого звільняється низка військовослужбовців від необхідності заповнювати електронні декларації, але вводиться обов’язкове електронне декларування для представників громадських організацій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*