До Любомля приїде грандіозний український державний цирк!

04.06.2017 / Новини

Добрі ведмеді, мавпи на роверах і дресирований когут у чоботях їдуть на гастролі до Любомля!

У рамках великого гастрольного туру містами України єдиний в нашій країні державний цирк-шапіто «ОРБІТА» завітає до Любомля.

У Любомлі цирк розміститься на розі вулиць Незалежності та Наталії Ужвій, поблизу монумента князя Володимира Васильковича.

Адміністрація цирку обіцяє організувати незабутню яскраву шоу-програму.

Протягом 2,5 годин глядачі матимуть змогу побачити атракціон домашніх дресированих ведмедів, мавп на мотоциклах, повітряних гімнастів, акробатів, дресированих єнотів і носух, крокодилів та змій, веселих музичних ексцентриків, еквілібристів, силачів, чарівників та велику змішану групу дресированих тварин. Спеціальний гість програми дресирований когут у чоботях!

Початок вистав у Любомлі:

17 червня – 18.30

18 червня – 18.30

Незабаром квитки надійдуть у продаж! Поки можна безкоштовно бронювати квитки та отримати довідки за телефоном:

068-64-1-64-64, 095-64-1-64-64 та 063-64-1-64-64.

УВАГА! СЮРПРИЗ! При попередній купівлі квитків – діє акція “2+1”: два квитки за гроші, третє місце поруч ГАРАНТОВАНО В ПОДАРУНОК! (Акція діє до 16 червня).

original-0d3a0d99466833xxl original-4402w800wm1 original-photo

9 Коментарів До Любомля приїде грандіозний український державний цирк!

    • Всім доброго дня.Продаж квитків почнеться з 10 червня и щодня з 10.00 до 20.00 цирковий намет біля супермаркету «Центральний»

  1. нещасні тварини, для них пересувні (та й будь-які) цирки – це пекло на колесах. над тваринами там будуть знущатись до тих пір, допоки існують ідіоти, які згодні платити гроші за білет, щоб на це дивитись.

    • Ліна,то нещасний ваш мозок і ваша лжива маленька душенько…Чому ви чепляєтєся до цирку???
      А чому-б вам шановна,не піти на м,ясокомбінат-де тварин щодня жорстоко вбивають тисячами???
      А може краще нагодуєте безпритульних собак на вулиці?
      А ще краще людей!(їх доречі дуже багато в нашій країні…)
      А ще раджу вам Аліна,сходити краще до лікарні до безродної старушенції або дідуся,та в реальності допогти їм.
      Ваші коментарі на адресу цирку повірте,ну ніяк не сприяють тому щоб я не повів своїх дітей до цирку.Тим паче до единого Державного цирку,який вперше до нас приїде!
      Впевнений що в цирку все добре,тварини не голодні і то по них дуже добре видно!-а про жорстокість…то всім давно відомо,шо ті казки для «сердобольних» громодяночок з яких потім заробляючи собі плюси на таких коментарях ви маетє непогані грошові допомогина ваш іпсевдозахистні агентства тварин.Так шо шановна,жалості у менє ви не викликали і я однозначно піду щ малими до цирку!!!

  2. “Впевнений що в цирку все добре,тварини не голодні і то по них дуже добре видно!” – Шановний,то впевніть у цьому ще нас.
    Тим паче ваш нікнейм “Злий голодний пес”, ви самі не з цирку? А то такий змістовний захист “единого Державного цирку,який вперше до нас приїде!”
    Як можна поєднувати вбивство розвідних курей, з катуванням ведмедів?
    Коментар можливо і ніяк не сприяє,а багато хто задумається над тим, чому вчити дитину з самого малечку.
    Шкода,що люди стали такі жорстокі.

    • Бачу шо то ви великий профі у сфері цирку.Я скількі був у цирку то ніяких катувань не бачив.І тварини завжди гарні і відкормлені.Жалко шо ви з тієї самої псевдозахисної організації,про яку я пишу.Секти псевдоблагодійників типа вас заполонили країну…Не псуйте моїм дітям настрій.Вам не подобається-то хай ваші діти сидять дома і ви самі сидіть і не гавкайте з кущів.Я пишу чітко і ясно про вами видуману неіснуючу проблему і чітко вам порадив чим краще зайнятися,а ви мені про якусь жорстокість з ранку….цирк для дітей то найкраще свято.Не забудьте переказати вашим дітям про те як телятина або свинина попадає до столу,точнішо шо тварина перед тим відчуває…А ще про те з чого ваші чоботи зроблені і шо для того зробили з твариною,а ще про те з чого зроблена шуба чи ваша куртка шкіряна и потім розкажіть шо не треба ходити до цирку…думаю навіть діти вас зрозуміють шо ви ліцемерно однобока з двоякими стандартами тварюко.

  3. люди, я щось ніколи не бачив як бють ведмедів в цирку. спробуйте но його вдарити, чим то завершиться. і невже ви думаєте, що катуючи свою тварину, можна змусити її виконувати команду чи трюк? то спробуйте потренувати таким способом свого кота чи собаку.

    і взагалі є відповідні правоохоронні органи які мають займатися справами щодо знущання над тваринами, а не всякі бабки, яким нема чим зайнятись, то хоч в коментарях всіх паплюжать. самі нічого для діток не зроблять й нікому не дадуть.

    до слова ведмеді в цирку виглядають доглянутішими й ситнішими, ніж собаки в деяких господарів чи худоба

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*