Любомльським безробітним розповіли, як підвищити навички комунікації (ФОТО)

29.11.2018 / Новини

На базі Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з ВОГМО “Волинським Інститутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив” було проведено тренінг-семінар на тему: “Комуніктивна компетенція – запорука професійного успіху”.

Про це повідомила Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Комунікативна компетентність – дуже широке поняття, і її вдосконаленню присвячено безліч найрізноманітніших технологій. Але в основі цього лежить здатність розуміти себе та інших, на розкриття якої і були спрямовані вправи, які проводили тренери.

Під час тренінгу Вікторія Врублевська розповіла учасникам заходу, як зняти перепони в розвитку комунікативної компетентності, регулювати емоційну напругу, розвивати емоційний інтелект, розглянули практичне застосування техніки активного слухання і малої розмови.

Тренінг відбувався в активній формі, учасники із задоволенням дізнавалися нову інформацію і проводили самоаналіз власних здібностей. Це заняття допоможе майбутнім лідерам і в подальшому вдосконалювати власні комунікативні вміння і розвивати закладений в кожному потенціал.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*