Любомльський відділ поліції відкрив “кримінал” через протести “євробляхарів”

01.12.2018 / Новини

Волинська поліція відкрила декілька кримінальних проваджень через протести, які нещодавно тривали на пунктах пропуску.

Про це йшлося в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині “Протилежний погляд Live”, – повідомляє ІА ВолиньPost.

Заступник начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак у телефонному режимі з телестудією розповів, що кримінальні провадження через протести на митних пунктах пропуску відкрили Любомльський відділ поліції – за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України (йдеться про блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) і за статтею 293 (групове порушення громадського порядку).

Кримінальні провадження через блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод відкрили також Володимир-Волинський та Ратнівський відділи поліції.

За словами Сергія Козака, відповідальність за цією статтею передбачає штраф від 50 до 150 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років, або арешт до шести місяців, або обмеження волі до 3 років.

Поліцейський додав, що наразі зібрали багато відеоматеріалів, які напрацьовані групами документування поліції, відеоматеріалів з мережі інтернет. Встановлюють усіх причетних осіб, роль кожного з них.

“Треба провести великий обсяг робіт”, – резюмував Козак.

Читайте також:

1 Коментар Любомльський відділ поліції відкрив “кримінал” через протести “євробляхарів”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*