Любомльський центр зайнятості допомагає обрати майбутню професію для неблагополучних підлітків

09.05.2016 / Новини

4-го травня у Любомльському районному центрі зайнятості пройшов День відкритих дверей для неповнолітніх, що перебувають на обліку в Любомльському секторі кримінально-виконавчої служби.

Про це йдеться на офіційній сторінці Центру зайнятості у Фейсбук.

Заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг Світлана Васейко провела екскурсію центром зайнятості. Також Васейко звернула увагу, що державна служба зайнятості допомагає людині у пошуку роботи, орієнтує на здобуття актуальних на ринку праці професій.

Неповнолітні мали можливість оглянути перелік друкованих вакансій, ознайомитися з роботою банкомату вакансій. Цікавилися, які професії найбільш затребувані на ринку праці, де можна здобути професію за сприянням служби зайнятості.

Наталя Васейко пояснила, якщо людина ще вагається з вибором професії, в центрі зайнятості є можливість пройти профдіагностичне тестування на визначення схильності до тієї та іншої професії з урахуванням природних здібностей та потреб ринку праці. А також розповіла, що в профінформаційному секторі за допомогою професіографічного путівника можна дізнатися більше про обрану професію та ознайомитися зі специфікою інших, можливостями здобуття та подальшого працевлаштування.

У результаті зустрічі неповнолітні ще раз переконалися, що під час вибору професії потрібно обов’язково враховувати всі сторони, які впливають на побудову майбутнього життя. 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*