Любомльський центр зайнятості допомагає людям з інвалідністю

05.12.2018 / Новини

30-го листопада, у Любомльська районна філія Волинського обласного центру зайнятості спільно представником з Любомльської громадської міжрайонної територіальної первинної організацієї Українського товариства сліпих Наталією Ляшук відбувся семінар за участю людей з інвалідністю.

Про це йдеться на Facebook-сторінці установи.

Відкрила захід заступник директора Леся Матяшук, яка ознайомила учасників зі спектром соціальних послуг та можливостями працевлаштування. Акцентом при вирішенні проблем працевлаштування осіб, які потребують додаткових соціальних гарантій, є підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Пошукачі роботи дізналися про умови організації профнавчання та можливості отримання профорієнтаційних послуг у центрі зайнятості задля визначення професійних нахилів і здібностей до оволодіння професіями.

У філії створено умови для безперешкодного доступу інвалідів до установи.

У підсумку проведення семінару учасники погодилися з думкою, що запорукою успішного вирішення питання працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями є спільні дії служби зайнятості, роботодавців, а також самих безробітних.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*