Любомльський “Рубіж” вкотре зазнав поразки

15.05.2018 / Новини, Спорт

Минулої неділі любомльський “Рубіж” проводив чергову календарну гру в рамках футбольного чемпіонату Волині.

В Іваничах любомльчанам протистояв місцевий НФК “Колос”.

Доволі драматичним був поєдинок дублюючих складів. Протягом перших 25 хвилин глядачі побачили аж чотири забитих м’ячі. Першими на 10-ій хвилині забили господарі. Буквально за три хвилини “Рубіж” відігрався — пенальті чітко реалізував В’ячеслав Хомацький, а ще через 10 хвилин вивів любомльчан вперед.

Втім, ця перевага протрималася лише три хвилин — господарі зуміли відновити статус-кво — 2:2. Саме при такому рахунку команди пішли на перерву. У другому таймі, за п’ять хвилин до фінального свистка господарі таки забили переможний гол — 3:2 на користь “Колоса”.

Фактично в одні ворота пройшла зустріч основних складів. Протягом першого тайму у ворота “Рубежа” влетіло чотири м’ячі. Одразу по перерві гравець любомльчан Володимир Маляс скоротив розрив у рахунку, втім цей м’яч виявився лише голом престижу. У підсумку “Рубіж” зазнав чергового розгрому — на цей раз з рахунком 1:6.

Ці поразки відкинули любомльчан на одну сходинку у турнірних таблицях: основний склад опинився на передостанньому, сьомому місці, дублери — на шостому.

Читайте також:

1 Коментар Любомльський “Рубіж” вкотре зазнав поразки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*