Любомльський “Рубіж” розпочав весняний сезон (ФОТО)

22.04.2018 / Новини, Спорт

У неділю, 22-го квітня любомльський “Рубіж” зіграв перший календарний матч весняної частини обласного футбольного чемпіонату.

У домашньому матчі команда зустрілася з локачинською “Надією”.

Першими на футбольне поле мського стадіону “Колос” вийшли дублери. Варто зазначити, що цього дня забивали тільки любомльські футболісти. Щоправда, все розпочалося з автоголу на 8-ій хвилині: Назар Поліщук необачно зрізав м’яч у власні ворота, і гості повели в рахунку.

Але такий стан справ тривав лише десять хвилин: форвард “Рубежа” Олександр Цевух вийшов “на побачення” з локачинським голкіпером і відновив рівновагу. Після цього гра дещо вирівнялася. На перерву команди пішли при рахунку 1:1.

На початку другого тайму (48-ма хвилина) господарі вийшли вперед: після розіграшу штрафного відзначився Максим Мохнюк. В останні 15 хвилин любомльські футболісти створили чотири моменти для взяття воріт, втім, до логічного завершення так і не доходило — м’яч то пролітав поруч із “дев’яткою”, то “цілував” стійку і поперечку локачинських воріт, а в “рамку” вперто не хотів летіти. До фінального свистка результат матчу не змінився — 2:1 на користь “Рубежа”.

Далі проходив двобій основних складів. Протягом першого тайму команди мали по одній нагоді забити, але змарнували їх. Далі гра перейшла у русло обопільних атак, які не завершувалися навіть небезпечними моментами, не кажучи вже про взяття воріт.

Наприкінці зустрічі любомльчани трохи додали обертів, втім, глядачі у цьому матчі забитих м’ячів так і не побачили — 0:0.

Наступну гру любомльський “Рубіж” теж проведе у рідних стінах. 29 квітня його суперником буде нововолинський “Шахтар”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*