Любомльський лісгосп перевірила робоча група з охорони праці

07.12.2017 / Новини

Перевірка щодо стану охорони праці відбулася на 5 лісогосподарських підприємствах області.

Робоча група, створена відповідно до наказу Держлісагентства, побувала у Любомльському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Камінь-Каширському та Ківерцівському лісгоспах, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Перевірку  здійснювали головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Андрій Мусійовський, заступник начальника відділу охорони і захисту лісу Рівненського ОУЛМГ Володимир Якимчук, головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Василь Степанишин за участі фахівців Волинського ОУЛМГ.

Було детально проаналізовано технологічні процеси, стан виробничої санітарії та промислової безпеки, кількісні та якісні показники роботи служб охорони праці, напрямки асигнувань та витрат на охорону праці у державних лісогосподарських підприємствах.

В результаті відзначено позитивну роботу окремих спеціалістів з охорони праці. Зокрема щодо ведення технологічної документації, контролю за усуненням та попередженням виявлених недоліків із дотриманням системи управління охороною праці та ризиками.

Стан справ окремих виробничих підрозділів потребує покращення та вдосконалення відповідно до сучасних вимог безпеки.

Враховуючи ситуацію травматизму на підприємствах області, керівництвом управління та обласною профспілкою працівників лісової галузі області впроваджується комплекс заходів із метою удосконалення та покращення нинішнього рівня стану охорони праці на підприємствах області.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*