Любомльський ФК “Миротворець” успішно стартував у Лізі учасників АТО (ФОТО)

05.05.2018 / Новини, Спорт

Дебютний матч любомльчани, які виступають у дивізіоні “Захід”, проводили у суботу, 5-го травня на своєму полі проти команди 5-го окремого батальйону Національної гвардії України з м. Вараш (Рівненщина).

Наші доволі жваво розпочали вже на 3-ій хвилина м’яч затріпотів у сітці воріт гостей — відзначився Тарас Поліщук. Окрилені успіхом, любомльчани пішли вперед і ще мали кілька нагоди для взяття воріт.

У другому 30-хвилинному таймі господарі продовжували домінувати на полі, і ця перевага матеріалізувалася у ще один забитий гол: Юрій Гриб точно замкнув передачу з правого флангу. Отож, 2:0 — впевнена і красива перемога любомльських атовців.

Наступну гру вони теж проведуть у рідних стінах. За тиждень їхнім суперником буде “Авіатор” з м. Самбір Львівської області.

 

4 Коментарів Любомльський ФК “Миротворець” успішно стартував у Лізі учасників АТО (ФОТО)

  1. Знати всього неможливо,вельмишановний igor!
    Але він дійсно учасник АТО і був там чимало часу!

  2. На твою думку Ігоре ,всі люди повинні розказувати про себе все чим займаються,хто знає той знає,я знаю що в його вже 10 років вислуги, він також був нагородженний командуванням за сумлінне виконання службових обов,язків!!На мою думку хто справді був у зоні бойових дій ,не повинен вихвалятися цим.,а що мало хто знає, за це йому ще більше поваги!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*