Любомльських безробітних застерегли від шахрайства під час працевлаштування

26.05.2017 / Новини

Днями у Любомльському районному центрі зайнятості відбувся семінар «Легальна зайнятість», учасниками якого стали 12 безробітних.

Мета заходу – розкрити переваги легального працевлаштування в Україні та застерегти від шахрайства при працевлаштуванні.

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Кожен громадянин, який влаштовується на роботу, повинен пам’ятати, що отримання зарплати «в конверті»  позбавляє його соціального захисту в разі безробіття, тимчасової втрати працездатності, нещасного випадку на виробництві, а також гідної пенсії.

Запрошена на семінар заступник начальника Пенсійного фонду Любомльского та Шацького районів Світлана Вашерук розповіла про основні положення пенсійного законодавства та наголосила, що для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення трудових взаємин.

Присутні на семінарі отримали ґрунтовні відповіді на питання щодо порядку відрахувань в Пенсійний фонд.

Під час семінару безробітні ознайомились з порядком укладання трудового договору, цивільно-правової угоди, підвищили свою обізнаність щодо переваг легальної зайнятості та законодавчо правильного оформлення при працевлаштуванні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*