Любомльські школярі знайшли альтернативу шкідливим звичкам (ФОТО)

15.11.2018 / Новини

12-го листопада у Любомльському ЗЗСО l-lllст.2 головний спеціаліст відділу у справах дітей, сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради провела бесіду з учнями 8-х класів на тему “Відмовимось від шкідливих звичок”.

Під час бесіди діти дізналися, що список шкідливих звичок є досить великий, а найпоширеніші серед них: наркоманія, алкоголізм та тютюнопаління є паталогічною залежністю, – йдеться на Facebook-сторінці Любомльської міської ОТГ.

Спільно з учнями було визначено основні причини їх виникнення та поширення серед підлітків. Також поза увагою не залишили і шкідливий вплив енергетичних напоїв на організм людини. Діти зрозуміли, що люди, які мають різні шкідливі залежності – не впевнені у собі, не вміють протистояти тиску оточуючих, нестійкі до стресових ситуацій.

Разом з учням було знайдено альтернативу шкідливим звичкам – це спорт, розвиток своїх здібностей, вживання корисної їжі, прогулянки на свіжому повітрі, цікаві подорожі, нові знайомства та спілкування з людьми, які вільні від згубних звичок.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*