Любомльські рятувальники вкотре провели огляд житлового сектора (ФОТО)

18.02.2017 / Новини

Під час інструктажів йшлося про шляхи запобігання пожежам у побуті.

17-го лютого для запобігання виникненню пожеж, попередження загибелі і травмування людей працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області відбулося відпрацювання житлового сектору на території Нудизької сільської ради Любомльського району Волинської області.

Про це інформує сайт волинських рятувальників.

Рятувальники поінформували жителів сільської місцевості про порядок дій на випадок надзвичайних подій різного характеру. Крім того, під час інструктажів йшлося про шляхи запобігання пожежам у побуті та у місцях масового перебування людей, зокрема рятувальники закликали громадян дотримуватися вимог безпеки при користуванні побутовими електроприладами, пічним опаленням та відкритим вогнем.

Під час подвірних обходів фахівці Служби «101» акцентували увагу населення на типових порушеннях протипожежних вимог у побуті, при виявленні яких надавали рекомендації щодо їх усунення.

Під час інформаційних заходів рятувальники поширили серед сільських жителів друковані матеріали з правил безпеки, а також розмістили листівки у велелюдних місцях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*