Любомльські рятувальники вкотре нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

19.12.2017 / Новини

19-го грудня з метою попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації, працівники Любомльського відділу Управління ДСНС у Волинській області проводили відпрацювання серед населення щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності на території Любомльського району.

Про це інформує сайт волинських рятувальників.

Вогнеборці пояснили основні правила пожежної безпеки в зимовий період, а саме заходи безпеки під час експлуатації електронагрівальних приладів та пічного опалення при зниженні температури.

Також вони наголосили на безпеці дітей під час зимових канікул, про заборону виходу на тонкий лід, та обережне поводження з піротехнічною продукцією під час новорічних свят. Слід зазначити, що фахівці ДСНС звернули найбільшу увагу на неблагополучні, багатодітні сім’ї та одиноких людей похилого віку.

Під час відпрацювань всім громадянам вручено пам’ятки про заходи пожежної безпеки та проведено відповідні інструктажі.

Безпека життя та здоров’я громадян – основна цінність у діяльності співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Крім безпосередньої допомоги в екстремальних життєвих ситуаціях, надзвичайники намагаються запобігти їм. Тому фахівці Служби порятунку і надалі проводитимуть тематичні заходи серед населення, щоб громадяни не забували про безпечну поведінку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*