Любомльські рятувальники та лісівники нагадали відпочивальникам правила пожежної безпеки

25.07.2017 / Новини

24-го липня працівники любомльські рятувальники спільно з працівниками Прибузького лісового господарства провели спільні рейди в лісових масивах Любомльського району, щоб запобігти пожежам в екосистемах.

Про це інформує прес-служба волинських рятувальників.

Відвідавши прилеглі до Любомля лісові насадження, рекреаційні зони, фахівці служби порятунку застерігали людей не заїжджати до лісу на автомобілях, не залишати після себе непогашені багаття чи недопалки, адже найменша іскра може спричини пожежу.

Також пояснили, що коли загорання невелике, його можна загасити самотужки, застосовуючи підручні засоби, а у випадку розповсюдження горіння більших масштабів – негайно телефонувати за номером «101». Окремо співробітники ДСНС звернулися до громадянам, які в цей час відпочивали з дітьми: закликали не залишати малечу без нагляду та навчати їх основним правилам безпеки життєдіяльності.

Фахівці ДСНС рекомендували населенню не засмічувати ліс, адже навіть залишене на галявині скло може спрацювати як лінза, фокусуючи сонячні промені, і як наслідок – у спекотну сонячну погоду спричинити загорання.

Під час інформаційного заходу учасники рейдової групи поширили серед населення друковані матеріали з питань безпеки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*