Любомльські рятувальники розповідали дошкільнятам про безпеку життєдіяльності (ФОТО)

15.01.2019 / Новини

Рятувальники Любомльського райвідділу УДСНС систематично проводять пізнавально-роз’яснювальні заходи, спрямовані на профілактику дитячого травматизму та навчання учнівської молоді основам безпеки життєдіяльності.

У вівторок, 15 січня, фахівці відвідали заклад дошкільної освіти № 1 м. Любомля і провели з дошкільнятами бесіду з правил безпеки життєдіяльності.

Зокрема, було представлено дидактичний посібник “Безпечне дитинство”, який зацікавив насамперед вихователів дитсадка. Рятувальники розповіли малечі про правила користування електроприладами, як правильно відпочивати в холодну пору року та як уникнути трагічних випадків на тонкій кризі в зимовий період, розповіли про правила пожежної безпеки у побуті, небезпеку вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними, про безпеку на вулиці та вдома.

Також нагадали вихованцям перші дії під час виникнення пожежі та телефон Служби порятунку, відповіли на запитання діток.

Задля кращого засвоєння почутого було роздано листівки та пам’ятки на відповідну тематику, для розміщення в куточку пожежної безпеки закладу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*