Любомльські рятувальники провели протипожежний інструктаж у храмі (ФОТО)

05.01.2018 / Новини

Учора, 4 січня, для запобігання надзвичайним подіям під час Різдвяних богослужінь співробітники Любомльського відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели протипожежні інструктажі з настоятелями храмів та особами, відповідальними за стан пожежної безпеки у культових закладах.

Про це йдеться на сайті волинських вогнеборців.

Зокрема інспекторський склад ДСНС побував у церкві святого Архистратига Михаїла у Любомлі, де провели інструктажі з священнослужителями щодо користування відкритим вогнем (свічками) під час відзначення Різдвяних свят.

Під час роз’яснювальної роботи рятувальники наголосили на необхідності дотримання елементарних правил пожежної безпеки під час богослужінь та недопущення виникнення пожеж в культових спорудах (церквах).

Працівники служби порятунку заручилися підтримкою і священнослужителів, і працівників поліції, адже разом сподіваються вберегти життя громадян під час святкових днів світлого Різдва.

Йшлося про дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального сезону, а саме правил безпечного користування електричними приладами та пічного опалення, недопущення перегріву печей та перевантаження електромережі, про користування громадянами свічками як у церкві, так і вдома за святковим столом тощо.

А залишені рятувальниками у релігійних спорудах пам’ятки безпеки стануть у пригоді як священикам, так і громадянам, та у будні і свята будуть пересторогою та стануть основними правилами безпеки життя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*