Любомльські рятувальники перевірили навчальні заклади (ФОТО)

02.04.2018 / Новини

У понеділок, 2-го квітня інспекторський склад Любомльського районного відділу перевірив Любюмльську гімназію та ДНЗ №1 м. Любомля.

Під час перевірок рятувальники наголошували керівникам об’єктів на важливості дотримання правил пожежної безпеки, задля безпеки дітей. Звернули особливу увагу на стан шляхів евакуації, засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних кранів та на важливість установки систем автоматичного протипожежного захисту.

Також йшлося про детальне вивчення схем евакуації та правил користування вогнегасниками. Було проведено інструктаж з персоналом та керівниками щодо забезпечення пожежної безпеки на даних об’єктах.

В результаті перевірки за суттєві порушення правил пожежної безпеки було складено протоколи на притягнення керівників об’єктів до адміністративної відповідальності та вручено приписи з переліком недоліків та термінами для їх усунення.

Головною метою перевірок є приведення закладів з масовим перебуванням людей до безпечного стану, та виключення можливості виникнення надзвичайних ситуацій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*