Любомльські рятувальники навчали селян пожежній безпеці

21.09.2018 / Новини

У четвер, 21 вересня, працівники Любомльського районного УДСНС навчали  правилам пожежної безпеки жителів сіл Підгородне та Почапи.

З метою виявлення та усунення небезпечних факторів у побуті, працівники служби порятунку в першу чергу відвідали сім’ї, члени яких перебувають на обліку як неблагонадійні, а також поспілкувалися з багатодітними та малозабезпеченими родинами, які становлять так звану групу ризику.

Перед початком опалювального сезону, що розпочинається у селян значно раніше, вогнеборці нагадали про необхідність приведення у належний стан пічне опалення, замащування тріщин, що утворилися у стінках печей й димарів та прибирання на горищі легкозаймисті речі. Також наголосили, що трусити сажу необхідно не рідше трьох разів на рік, в тому числі і перед початком опалювального сезону, а дерев’яну підлогу перед топковим отвором печі слід захистити металевим листом.

У рамках відпрацювання рятувальники звернули увагу господарів на стан електрогосподарства, опалювальних приладів та проведенні виховної роботи з дітьми. Адже за статистикою, саме діти спричиняють в державі кожну десяту надзвичайну подію.

Громадянам, з якими цього дня вдалося поспілкуватися учасникам рейду, вручили попереджувальні листівки, а на об’єктах із масовим перебуванням людей розмістили інформаційні повідомлення про основні правила безпеки життєдіяльності.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*