Любомльські поліцейські дбають за безпеку дітей під час літніх канікул (ФОТО)

07.06.2018 / Новини

Співробітники сектору ювенальної превенції Любомльського відділу поліції провели профілактичні бесіди з дітьми, котрі перебувають у пришкільних таборах загальноосвітніх закладів району.

Зокрема, правоохоронці зустрілися з учнями Головненської, Полапівської та Олеської шкіл, – інформують у прес-службі поліції області.

Профілактичні заходи під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей, спрямовані на забезпечення їх безпеки, захист прав і законних інтересів дітей, запобігання вчинення правопорушень ними і стосовно них.

Під час зустрічей із школярами поліцейські нагадали правил поведінки під час купання, відпочинку в лісі, а також правил дорожнього руху. Розповіли школярам про відповідальність неповнолітніх у випадку вчинення правопорушень.

Під час зустрічей правоохоронці поінформували школярів про особливості поліцейської діяльності, ознайомили з макетами зброї та спецзасобів. Діти мали можливість приміряти бронежилет, каску.

Під час бесід поліцейські наголосили школярам на важливості ввічливого спілкування зі старшими людьми та однолітками, недопустимості порушень правопорядку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*