Любомльські лісівники не залишили учнів Головненського інтернату без подарунків

21.12.2016 / Новини

До Дня Святого Миколая лісівники Волині вручили подарунки дітям і стареньким.

Напередодні та у день Святого Миколая працівники державних лісогосподарських підприємств побували у дитячих садочках, школах, відвідали малозабезпечених, сім’ї учасників АТО.

Такий вектор діяльності – завжди і в усьому підтримувати тих, хто потребує допомоги, – визначив начальник Волинського обласного управління лісового тамисливського господарства Олександр Кватирко.

Про це пише “Волинська газета”.

Адміністрація та профспілкова організація державного підприємства «Любомльське лісове господарство» уже традиційно завітали до підшефного Головнянського інтернату, привітали з Днем Святого Миколая.

 –  Ми опікуємось 7-А класом, в якому навчається 4 дівчиат та 3 хлопчиків, – повідомляє Люба Хвас. – Цього року дівчаткам подарували прикраси для волосся (віночки) ручної роботи місцевої майстрині, а хлопці отримали наручні годинники, також Святий Миколай усім приніс солодощі та фрукти.

Завітали любомльські лісівники і до родини Федчишиних, яка залишилась без годувальника. Два роки тому батько Анатолій загинув у зоні АТО. Про його родину і зокрема доньок лісівники не забувають – коли діти повернулися зі школи, на них чекатили сюрпризи.

1 Коментар Любомльські лісівники не залишили учнів Головненського інтернату без подарунків

  1. Головнянський інтернат -це Головненська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат “Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки”. Головня немає

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*