Любомльські лісівники мають найнижчу зарплату в області

21.04.2017 / Новини

З початку року зарплата волинських лісівників у середньому зросла на 500 гривень.

За останній період у лісгоспах області (а в підпорядкуванні ВОУЛМ перебуває загалом 26 підприємств, де працює 3048 осіб) збереглася тенденція зростання середньомісячної заробітної плати, – повідомили у прес-службі волинських лісівників.

При цьому лісівники Волині вчасно та в запланованих обсягах виконують основні лісогосподарські заходи, нарощують об’єми реалізації та платежі до бюджету.

Так, середня зарплата по підприємствах Волинського ОУЛМГ за перший квартал 2017-го становить 7048 грн, а за березень узагалі – 7864 грн.

Станом на 1 січня цього року середня зарплата лісівників була ще 6607 грн. Як бачимо, середній заробіток за 3 місяці 2017 року збільшився майже на півтисячі гривень.

При цьому виплачуються премії, надбавки, доплати за вислугу років, виплати за складність та напруженість, одноразові матеріальні виплати, у тому числі й допомога на оздоровлення.

Серед лідерів із найбільшою заробітною платою працівників від початку року є ДП СЛАП «Рожищеагроліс» – 8593 грн, ДП «Городоцьке ЛГ» – 8362 грн, ДП «Горохівське ЛМГ» – 8073 грн, ДП «Ківерцівське ЛГ» – 8005 грн.

Є й такі лісогосподарські підприємства, де рівень зарплати значно не дотягує середнього по управлінню.

Поліпшити показники, перш за все, необхідно ДП «Цуманське ЛГ», ДП «Любомльське ЛГ», ДП «Ковельське ЛГ», ДП «Старовижівське ЛГ».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*