Любомльська РДА видала 8 дозволів на розробку технічної документацїі із землеустрою

26.11.2017 / Новини

У четвер, 23 листопада, Любомльська райдержадміністрації одразу 8-ма своїми розпорядженнями надала дозволи на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок на місцевості.

З цього числа по два документи стосуються земельних взаємин на території Хворостівської і Вишніської сільрад, по одному — на території Заболоттівської, Куснищзанської, Гущанської і Підгородненської. Земельні ділянки надаватимуться для ведення особистого селянського господарства в межах згаданих рад.

Заявникам рекомендовано звернутися до будь-якої землевпорядної організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення відповідної технічної документації, яку потім подати на затвердження в райдержадміністрацію.

Ще одним документом, виданим того ж дня, Любомльська РДА затвердила технічну документацію із землеустрою на три земельні ділянки загальною площею 3,6052 га, призначені для ведення особистого селянського господарства. При цьому заявника зобов’язано зареєструвати право власності на земельні ділянки і дотримуватися земельного законодавства.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*