Любомльська РДА оприлюднила “земельні” розпорядження другої декади березня

01.04.2018 / Новини

Загалом за цей період було видано 10 документів.

У 6-ти з них йдеться про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в межах Головненської селищної, колишніх Нудиженської, Римачівської і Ладинської сільських рад.

При цьому заявникам рекомендовано замовити у будь-якій землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання таких робіт, технічну документацію, яку потім подати на затвердження в райдержадміністрацію.

Три розпорядження стосуються затвердження технічної документації із землеустрою. Загалом йдеться про 9 ділянок загальною площею 4,0759 га на території Рівненської, Заболоттівської і Куснищанської сільських рад.

Заявникам ще належить зареєструвати права власності на земельні ділянки виконувати обов’язки їх власника ділянок відповідно згідно з вимогами Земельного кодексу України.

Ще в одному документі йдеться про поновлення договорів оренди землі з фермерським господарством “Юлка»” на 7 років. Оренда плата — 5 відсотків від нормативної грошової оцінки землі. Разом з тим керівництву ФГ “Юлка” належить протягом місяця укласти з райдержадміністрацією додаткову угоду про поновлення договору оренди землі та зареєструвати її у встановленому законом порядку.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*