Любомльська РДА оприлюднила 4 «земельних» розпорядження, виданих минулого тижня

12.12.2017 / Новини

Всі вони датовані 5 грудня цього року.

Зокрема, два документи (№№ 448, 449) стосуються надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Гущанської сільської ради.

При цьому заявникам рекомендовано замовити у будь-якій землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання таких робіт, технічну документацію, яку потім подати на затвердження в райдержадміністрацію.

Розпорядженням № 445 затверджено технічну документацію із землеустрою на території Рівненської сільської ради. Йдеться про три земельні ділянки площею 1,9167 га.

Передачі в оренду земельної ділянки площею 0,9036 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вишнівської сільської ради стосується розпорядчий документ під № 447. Цю землю орендуватимуть до моменту затребування власниками сертифікатів на право на земельну частку (пай), але не більше ніж на 10 років. Річна орендна плата за її користування становитиме 5 відсотків від нормативної грошової оцінки.

Протягом місяця орендарю належить укласти відповідний договір оренди з райдержадміністрацією та своєчасно і в повному обсязі зареєструвати усю документацію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*