Любомльська ОТГ шукає фахівців

18.07.2018 / Новини

Одразу два конкурси на заміщення вакантних посад оголосила Любомльська міська рада.

Про це йдеться на сторінках газети “Наше життя” від 18 липня.

Вакантними є посади завідувача сектору “Служба у справах дітей, сім’ї та молоді” та головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту.

За умовами конкурсу, потенційний очільник Служби у справах дітей, сім’ї та молоді повинен бути громадянином України, вищу освіту, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста (бакалавра, магістра), а також стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше 3 років.

Щодо головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту, то він теж має бути нашим співвітчизником, мати вищу освіту відповідного професійного спрямування, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст (бакалавр, магістр). Також вимагається досвід роботи за фахом на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше 2-х років чи за фахом в освітній сфері не менше 3-х років.

Кандидатів повинні вміти працювати на комп’ютері та користуватися відповідними програмами, досконало володіти українською мовою. Вони складатимуть іспити на знання Конституції України, Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції” та законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків на посаді.

Прийом документів проводиться протягом місяця з моменту публікації оголошення. Адреса: м. Любомль вул. Української Армії 2, кадрово-правовий відділ міськради, тел.: 2-31-85.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*